Hei!

Vi er godt i gang med arbeidet for å flytte deltakere over til 2021 og tilbakebetale til de som ønsker det. Gledelig for oss har vi også mottatt henvendelser der enkelte løpere ønsker å donere kontingenten/bestillingen til Svalbard skimaraton og det setter vi selvsagt ekstra stor pris på i disse korona-tider. Takk!

Pr i dag har vi flyttet 264/505 deltakere til 2021 og synes det er ekstra hyggelig at så mange allerede er påmeldt til 2021!

For dere som ikke har meldt inn endringer for kontingent 2020/bestilling må dette gjøres innen onsdag 15. April i skjema som er sendt ut til hver enkelt på epost.
(Har du ikke mottatt epost ber vi deg sjekke “søppelpost” før du tar kontakt)
Etter denne datoen vil øvrige bestillinger (kontingent mm) som ikke er meldt inn tilfalle Svalbard skimaraton som donasjon.

Vi håper å være i mål med alle endringer og tilbakebetalinger innen 30 april.

Har du bedt om overføring av kontingent/bestilling til 2021 kan du sjekke din påmelding her: https://signup.eqtiming.no/participants…
Skulle det være feil i registreringen ber vi deg ta kontakt pr mail: post@svalbardturn.no

Vi håper alle har anledning til å benytte naturen for trening og rekreasjon i denne spesielle tiden.
Hold dere friske og riktig god påske😊

English:

Hi!

As for today, we have moved 264/505 participants to 2021 and are so greatfull for so many registrated participants for 2021 already!
For those who have not submitted changes for contingent 2020/order, it must be done by Wednesday, april 15. in a form that has been sent to all registrated partispants on e-mail. (Have you not received email, we ask you kindly to check junkmail before you contact us).

After April 15th, orders that have not been registrated will go to Svalbard ski marathon as a donation.

We hope to have done all changes and refunds by April 30th

I you have requested a transfer of your subscription/booking to 2021, you can check your registration here: https://signup.eqtiming.no/participants…
Are there any errors in the registration, please contact us by mail: post@svalbardturn.no

We hope everyone has the opportunity to use nature for training and recreation during this special time.
Keep yourself heatly and have a good Easter.